Madam Stjärnfrukts Horoskop

Planeterna står i linje och vägen till Haparanda är vidöppen. Läs om din framtid här! Jag, Madam Annilinia Stjärnfrukt har fått vägledning från den spexglada-himlen och hocus-pocus-kosmos och har budskap om din framtid. Lär noga och väl, och finn det innersta ur din själ.

Januari:

Aura: Blå-blå

Precis innan spexets slut börjar en ny era för dig, med många stora nya möjligheter. Du trivs egentligen med det du gör men vet att det måste få ett slut, och det är dags att göra slag i saken som du länge tänkt göra men inte vågat. 

Låter misstänkt likt en mördare?! Vad är det du har planerat egentligen?

Februari:

Aura: Grå

“Livet är ett spel, ibland vinner man ibland förlorar man.” Det är en turbulent tid och mycket är på gång, siktet är på överlevnad. Flexibilitet och kompromisser är avgörande för dig, och du bör fundera på om dina principer är värda att omvärdera. 

Hur flexibla är dina regler egentligen, vad har du hållit på med den senaste tiden egentligen?!

Mars: 

Aura: Ananas-gul

Du har en av de mest betydelsefulla perioderna i ditt liv framför dig, och det finns ingen regelbok eller karta att följa. Stormvindarna har fångat dig men du kan hantera det, du kommer i vanlig ordning att vinna till slut oavsett. Såklart…

Hur långt är du egentligen villig att gå för att åstadkomma dina mål..? 

April

Aura: Scharlakan

Dina grundvalar är under attack, och den framtid du länge strävat efter tillhör en tid som är förbi. Inre stridigheter syns kanske inte utåt, men är av yttersta vikt och ouppklarade privata relationer gör sig påminda och måste lösas innan du kan gå vidare med livet. 

Inre stridigheter… pfft, som om att sånt går att “hålla inom sig”. 

Maj:

Aura: Grön

Du är smart men kan vara obeslutsam och blir lätt uttråkad. Självrannsakan är bra för långsiktiga beslut - vad vill du egentligen? Var lite realistisk. Skärp dig. Ner med telefonen, vad gör du på den där egentligen?

Maj maj måne, jag kan lura dig din fåne

Juni:

Aura: Påfågel

Allt du tar dig an blir en utmaning, och du förväntas ta första steget i ett riskfyllt projekt. Du förväntas föregå med gott exempel men du är mer bekväm med att göra motdrag och reagera på vad motståndaren gör. 

Låter som att sommarjobb hos Mono Paul är nära till hands.

Juli:

Aura: Röd

Du lyckas ofta med vad du tar dig för, men du har inget alternativ annat än att anpassa dig i denna tid av förändring - helt enkelt släppa taget och flyta med i händelseförloppet. 

Står du också i … “kön”? 💀 Till efterlivet då. Häng med då

Augusti:

Aura: Senapsgul

Du är ambitiös och kan hålla deadlines, och har en mörk sexighet. Du är mycket prat och lite verkstad och alltså bästa vän med Pastorn. 

Get a room...

September:

Aura: Plommon-lila

Du ska också göra nystart, se nya möjligheter och säkert möta en lång mörk främling. Kanske ska du påbörja en ny utbildning, igen. För varför inte dra ut på de fem åren med CSN. Dina föräldrar kommer säkerligen inte bry sig för att du helt plötsligt vill bli psykolog efter fyra år.

no-reply@ladok.se: Resultat inrapporterat i Ladok

Oktober:

Aura: Svart

Du förtjänar en omstart och en möjlighet att gå vidare från en tuff period. Med det sagt tycker du att det är irriterande hur nåt så nära kan va sååå lååångt booort. Kom igen. Du-du duuu du. Du-du duuu du. 

Lena, Vad skulle vi annars göra?

November:

Aura: Ananas-grön

Livet är en fest och du är alltid huvudpunkten! Se upp i backarna för här kommer en festprisse som inte går att misse. Du tycker att det är viktigt att hålla sina vänner nära och sina fiender ännu närmre. De har trots allt coolare fester. Och vem bryr sig om dina fienders spegel går sönder?

Du och jag Pitbull, du och jag…

December:

Aura: Vit

Äntligen har lyckan kommit till dig och du ser fram emot framtiden. Japp, du hörde rätt! Nej, jag lovar det är sant bara om du själv tror på det. För visst tror du på det här? Eller? Hallå?

Aja, god jul iallafall.