Utskott

Styrelsen.JPG

Styrelsen

Var Gladspexarnas främsta företrädare och anledningen till varför vi befinner oss på AF-Borgen ikväll. Den Gode Mono Paul har sett till att dessa lägger grunden för hans imperium och kommer ihåg att boka tillträdet hit. 

Manus.JPG

Manusgruppen

Vi kan alla behöva lite hjälp på traven av någon när man ska in i sociala sammanhang, speciellt gentemot personen man kanske inte känner såväl. För att gästerna ska komma välförberedda med skräddasydda personligheter har en grupp i princip skrivit varje replik de kommer yttra under kvällen. 

info1.JPG

Info

Dessa glada arbetare har skickat ut kvällens inbjudningar som blev en slutsåld succé i år igen! De har även sett till att kvällens gäster får underhållning i form av detta programblad. Informationsspridare har även lovat att hålla gästernas hemligheter hemlishemliga...

Sminket.JPG

Sminket

De som ser till att våra gäster ser vackra och konturfyllda ut. Inte en rynka eller en leverfläck går dem förbi så att gästerna känner sig goda och glada. Slottets privata sminköser levererar under alla förutsättningar och kan piffa till de som känner sig manade vid varje given punkt.

Syet.JPG

Syet

Då endast de mest värdefulla av människor blir inbjudna till Mono Pauls förträffliga slott, krävs vackra färgsprakande och handgjorda kläder. Släng er i väggen, moderna kläddesigners, för organisationens sykammare sprätter endast upp det bästa.

Scenen.JPG

Scenen

Kära Gäster! Vänligen träffa kvällens gäster och deltagare i en superspännande kväll fylld med romans och radioaktiva rackartyg. Klädda i några av regnbågens alla färger, ser de till att ni hålls underhållna med sång, dans och sexskämt. Men håll utkik...det kan gå en mördare lös.

Bandet.JPG

Bandet

Bakom väggarna i slottet ekar trummorna, saxofonerna och klaviaturen för fullt. Mono Pauls privata eminenta orkester ser till att gästerna alltid har bakgrundsmusik till sina sexuella anspelningar, skrythistorier och...mord

viet.JPG

Viet

Vad är en fest utan underhållning? Livet är en fest och dessa själar ser till att det förblir så. De har dukat fram drinkar och mat för gästerna, och ser till att ni beviljas inträde i en god takt. Till och med bättre än efterlivet.

sex2.JPG

Sexmästeriet

Vad vore en fest på slottet. Utöver att servera våra gäster en underbar en-rättersmiddag under kvällen, får även hundratalet arbetare i bakgrunden sin egna skopa sojakorv och potatis. Ett hungrigt slott (spex) är ett oförmöget slott (spex).

tekniken.jpg

Tekniken

Låt det vara ljus! Ljud! Dramatik! Alltid spanande i ryggen på oss befinner sig våra tekniska snillen. Det är av oerhört vikt att varje gäst blir sedd och hörd, och utan tillräcklig teknologisk utveckling skulle det aldrig gå. De kan nog överträffa Överste Senap i att återberätta minnen från förr.

dekoren.JPG

Dekoren

Själva stommen i både slottet och Mono Pauls tappra arbetare består i bygget och måleriet. De vackra dörrarna, de stabila väggarna och de finurliga detaljerna som pryder slottet står endast för dem. Det blir aldrig lyhört med tunga väggar, men rör dem inte för kraftigt. Masonit är inte granit!

gonket.JPG

Gonket

Var inte rädda, de är inte döda trots att de är gamla! I slottets korridorer stryker de runt sippandes på 1800-talig whiskey och 2010-talig cava aperol. Vi behöver alltid hjälp av de vise männen och kvinnorna som vet varenda hemlig tunnel och kvadratmeter på slottet och de står alltid till hjälp. Om de orkar. Eller om de är här.


vit%252Bruta.jpg